Registrering medlemmer

INNMELDING
Om du ønsker å melde deg inn i Hamar Janitsjarskole ønsker vi at du sender oss en mail på post@janitsjarskolen.no eller veldig gjerne stikker innom oss på kulturhuset. Ringer du først er du helt sikker på å treffe noen. Ring gjerne til leder av det korpset du ønske kontakt med.
Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

NYE MEDLEMMER HØSTEN 2017: Velkommen torsdager kl 17.15 til 18.45
Sted: Underetasjen i Hamar Kulturhus, rom "Ensemble 3"

Kontaktpersoner, nye medlemmer :
Heidi S. Østby (2. klasse), mobil 918 51 597
Bjørn-Are Knutsen (3. klasse og oppover), mobil 402 22 018

Vi tar i mot nye elever hele året :-)

UTMELDING:

Hvis du ønsker å slutte i HJSK noe vi selvsagt sterkt fraråder, må du si opp medlemskapet skriftlig.

Send gjerne til post@janitsjarskolen.no. Oppsigelsesfristene besluttes av Årsmøtet under sak om kontingenter og leier.

Vi har de seneste år praktisert oppsigelsesfrister 15.september og 15.januar. Alle HJSK eiendeler som uniform og evt instrument må leveres inn for at utmeldingen skal effektueres. Om utmeldingen kommer etter disse datoer forfaller kontingenten for terminen etter vanlig frist. Begrunnelsen for dette er at det er en ganske omfattende prosess å slette medlemmet fra NMF, forsikringer, kontingenter og leier, medlemslister osv. Håper på forståelse av dette.