INSTRUKTØRER

Bengt Abell Furnes

Kasserer, aspirantleder og dirigent

Kristoffer Kregnes

Kristoffer kommer fra Tiller i Sør-Trøndelag, hvor han hadde sin musikalske oppvekst i Tillerbyen skolekorps. Han har bacholergrad i utøvende musikk med trompet som hovedinstrument fra NTNU institutt for musikk, og en mastergrad i orkestertrompet med pedagogikk fra Det kongelige danske musikkonservatoriet. I tillegg til å dirigere Hamar ungdomskorps, jobber han også som dirigent i Nordby skolekorps og Borgen skolekorps, hvor han har jobbet siden høsten 2015. Når Kristoffer ikke dirigerer skolekorps, er han ofte å se som trompetinstruktør på NMF`s sommerkurs, og har jobbet på NMF Innlandets sommerkurs på Toneheim siden 2016.

Bengt Abell Furnes

Bengt startet som musikant i Hamar Janitsjarskole i 1972. Etter hvert som han ble eldre ble han nybegynnerleder, aspirantkorpsdirigent, juniordirigent, tubainstruktør, og i dag er han aspirantleder sammen med Heidi Østby og dirigerer juniorkorpset. Han har fungert som leder av musikkutvalget i Janitsjarskolen i år. Har vært med i Vang Musikforening fra 1990 til 2018. Er med i Hamar Musikkorps i dag (fra 2016). Diverse blåsegrupper, kvintetter etc. Garden i 1982. Av andre musikalske aktiviteter kan nevnes pianist i Hamar Swing Quartet, leder og pianist i Vang Storband, pianist i Odd R. Antonsen Storband, i dag spiller han i Big Easy Band (storband med folk fra hele Hedmark), spiller i et eventband som kaller seg Radiofjes, spiller i en jazztrio med gode venner. Jobber også som frilans pianist, og har forskjellige oppdrag gjennom året. Han er også så heldig at han er dirigent for Norges eneste damestorband, Steens Dameavdeling.

Torjus Holm

Torjus er en hyggelig kar fra Bærum, som har bodd på Hamar siden gikk på Toneheim i 2011. Saxofon, slagverk og piano er det han har spilt mest, men liker å utfordre seg på nye instrumenter. I studietiden fra 2012 til 2016 tok Torjus grunnskolelærerutdanning for 5.-10.trinn på Høgskolen i Innlandet med matte, naturfag og musikk, men ved siden av studiene begynte han å jobbe som dirigent. Jobben var så interessant at han ville lære mer, og ved siden av lærerutdanningen tok han derfor Digitale Dirigentstudier og Digitale Skolekorpsstudier på Universitetet i Stavanger, samt Ensembleledelse 1 på Norges Musikkhøgskole. I dag jobber han som pianolærer i Åsnes kulturskole, dirigerer Åsnes Barne- og Ungdomskorps og Vang Skolekorps i tillegg til Hamar Jente- og Guttekorps.

Heidi Østby

Kirsti Thoresen