INTRODUKSJONSKURS

Hamar Janitsjarskole er skolekorpset for sentrumsskolene i Hamar. Nå starter vi opp et gratis introduksjonskurs over tre uker for alle 1. og 2. klassinger som er interessert i musikk.

Kurset gir barna erfaring med musikk gjennom lek, samspill og begynnende notelære. Dersom barnet ønsker å fortsette på det ordinære aspirantkurset, vil det legge grunnlag for valg av instrument og videre korpsaktivitet i Hamar Janitsjarskole.

Våre erfarne og flinke instruktører er Heidi S. Østby og Bengt Abell Furnes.

Tilbudet foregår tre mandager på rad på Hamar kulturhus:

13.09, 20.09 og 27.09 kl. 17.30 – 18.30 hver gang.

INTRODUKSJONSKURS

Våre erfarne og flinke instruktører er Heidi S. Østby og Bengt Abell Furnes.

Tilbudet foregår tre mandager på rad på Hamar kulturhus:

13.09, 20.09 og 27.09 kl. 17.30 – 18.30 hver gang.

INTRODUKSJONSKURS

Påmelding til introduksjonskurset (senest 9. september)

Har du spørsmål, ta kontakt med Heidi S. Østby

Tlf. 918 51 597

Epost: heidi.s.ostby@gmail.com.

INTRODUKSJONSKURS

Påmelding til introduksjonskurset (senest 9. september)

Har du spørsmål, ta kontakt med Heidi S. Østby

Tlf. 918 51 597

Epost: heidi.s.ostby@gmail.com.

open
Vi starter opp øvelser igjen torsdag 26.08.21 på Hamar kulturhus. Øvelsene blir tilpasset de smittevernreglene som gjelder til enhver tid.