Personvernerklæring

Personvernerklæring

Vi i Hamar Janitsjarskole arbeider for å sikre at dine personopplysninger beskyttes ved anvendelse av våre tjenester via Hamar Janitsjarskole.no, heretter omtalt som Nettsiden. Vår målsetting er å følge de til enhver tid gjeldende lover og regler for personvern, derfor har vi laget denne personvernerklæringen som beskriver hvordan dine personopplysninger skal behandles og beskyttes. Gjennom å godkjenne de Generelle Vilkårene på Nettsiden i forbindelse med besøk, bekrefter du at du er blitt informert om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Vi gjør oppmerksom på at når du besøker sidene lagres informasjon om nettleseren din, operativsystemet ditt og nettforbindelsen din. I tillegg lagres informasjon om tidspunkt og lengde på besøket, og hvilke undersider som blir besøkt. Denne informasjonen benyttes av statistikkverktøyene våre, med det formål å gi oss bedre innsikt i hvordan folk benytter sidene.

For å oppnå enkelte typer tilpasset funksjonalitet på sidene vil vi også sende informasjonskapsler (cookies) til nettleseren din, for eksempel for å ta vare på innstillinger du gjør på siden eller lagre sesjonsinformasjon for å kunne tilby en best mulig brukeropplevelse.

Du kan lese mer om hva informasjonskapsler er, hvordan de fungerer og hvorfor vi opplyser om dette hos Post- og Teletilsynet.

Nettsider og statistikk

For å optimalisere og videreutvikle nettsiden vår samler vi inn nødvendig informasjon om ditt besøk på Hamar Janitsjarskole.no. Dette innebærer blant annet informasjon om hvilken nettleser du bruker, samt operativsystem, skjermstørrelse, enhet og besøkets varighet. Denne informasjonen lagres hos tredjeparter som Google Analytics, og vil ligge lagret der i den perioden som er spesifisert av disse tjenestene. Hamar Janitsjarskole har valgt 14 måneder oppbevaring som er bestemt av Google som korteste varigheten.

Informasjonen benyttes kun for intern gjennomgang i forbindelse med optimalisering av nettstedet, og den deles ikke med utenforstående.

Hvem er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger?

Hamar Janitsjarskole AS er behandlingsansvarlig for de personopplysninger du sender til oss, og er ansvarlig for at disse behandles i samsvar med personopplysningsloven som implementerer EUs Personverndirektiv (95/46/EF) i norsk rett, og i tråd med EUs personvernforordning 2016/679 (GDPR) fra det tidspunktet denne får virkning i norsk rett.

Rettigheter til egne personopplysninger

Du har følgende rettigheter til personopplysningene dine:

Rett til å be om innsyn i dine personopplysninger og be om en oversikt over personopplysningene som Hamar Janitsjarskole AS har om deg.

Rett til å be om at Hamar Janitsjarskole AS gir deg personopplysningene dine og om mulig videresender disse opplysningene direkte (i et overførbart format) til en annen dataansvarlig når behandlingen er samtykke- eller kontraktbasert.

Rett til å be om at personopplysningene slettes når det ikke lenger er nødvendig for Hamar Janitsjarskole AS å oppbevare slike data.

Rett til når som helst å trekke tilbake et samtykke til at vi kan behandle personopplysningene dine.

Rett til å be Hamar Janitsjarskole AS korrigere personopplysningene hvis de er unøyaktige eller utdaterte.

Rett til å be om at ytterligere databehandling begrenses dersom det har oppstått en tvist om nøyaktigheten eller behandlingen av personopplysningene dine.

Lenker på Nettsiden

Nettsiden kan inneholde lenker til andre nettsider. Denne personvernerklæringen omfatter bare denne Nettsiden. Når du lenkes til andre nettsider oppfordres du derfor til å lese den personvernerklæringen som gjelder der. Hamar Janitsjarskole er ikke ansvarlig for andre nettsiders behandling av dine personopplysninger.

Endringer i denne personvernerklæringen

Hamar Janitsjarskole forbeholder seg retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæring når som helst og i den utstrekning endringen er nødvendig for å f.eks. oppfylle nye rettslige eller tekniske krav.

Organisasjonsinformasjon om behandlingsansvarlig

Hamar Janitsjarskole
Adresse: c/o Hamar Kulturhus Torggata 100, 2317 Hamar

Postadresse: Postboks 484, 2304 Hamar

Org.nr. 970 964 223
E-post: post@janitsjarskolen.no