REKRUTTKORPS

Hamar janitsjarskole er skolekorpset for flere skoler i Hamar og nå starter vi opp gratis rekruttkorps for alle i 2. – 3. klasse som er interesserte i musikk!

Rekruttkorpset foregår tre torsdager på rad, på Hamar kulturhus:

3. juni,10. juni og 17. juni, kl 16.45 – 18.00 hver gang.

Den 10. juni holder rekruttkorpset en konsert sammen med aspiranter, juniorer og Hamar jente- og guttekorps kl 18.00 – der alle foresatte er velkomne til å høre på!

I korpset blir du kjent med mange hyggelige barn fra hele Hamar, og du kan velge mellom mange fine instrumenter å spille:

Rekruttkorpset foregår tre torsdager på rad, på Hamar kulturhus:

3. juni,10. juni og 17. juni, kl 16.45 – 18.00 hver gang.

Påmelding til rekruttkorps (senest 25. mai)

Har du noen spørsmål i forbindelse med rekruttkorpset, ta kontakt med musikalsk leder i HJSK:

Kristoffer Kregnes

Tlf. 984 36 374

Epost: kristoffer.kregnes@gmail.com.

Det er øvelser igjen fra torsdag 21.01.21 på Hamar kulturhus. Øvelsene blir tilpasset de smittevernreglene som gjelder til enhver tid.