REKRUTTKORPS

Hamar Janitsjarskole (HJSK) er skolekorpset for flere skoler i Hamar og nå starter vi opp gratis rekruttkorps for alle i 2. – 4. klasse som er interesserte i musikk!

Rekruttkorpset foregår tre torsdager på rad, på Hamar Kulturhus:
19. mai, 2. juni, 9. juni, kl 16.45 – 18.00 hver gang.

Den 9. juni holder rekruttkorpset en konsert sammen med aspiranter, juniorer og Hamar jente- og guttekorps kl 18.00 – der alle foresatte er velkomne til a høre på!
I korpset blir du kjent med mange hyggelige barn fra hele Hamar, og du kan velge mellom mange fine instrumenter å spille:

REKRUTTKORPS

Hamar Janitsjarskole er skolekorpset for sentrumsskolene i Hamar. Nå inviterer vi alle 2. – 4. klassinger som er nysgjerrige på det å starte å spille et instrument til prøvespilling og informasjon om det å spille i korps.

Instrumentprøving foregår på Hamar Kulturhus:

Torsdag 19. mai, 2. og 9. juni kl. 16.45 – 18.00.

REKRUTTKORPS

Påmelding til rekruttkorps (senest mandag 16. mai)

Har du spørsmål i forbindelse med rekruttkorpset, ta kontakt med musikalsk leder i HJSK:

Kristoffer Kregnes

Tlf. 984 36 374