REKRUTTKORPS

Hamar Janitsjarskole er skolekorpset for sentrumsskolene i Hamar. Nå inviterer vi alle 3. og 4. klassinger som er nysgjerrige på det å starte å spille et instrument til prøvespilling og informasjon om det å spille i korps.

Instrumentprøving foregår på Hamar kulturhus:

Torsdag 2. september, kl. 18.00 – 19.00.

I korpset blir du kjent med mange hyggelige barn fra hele Hamar, og du kan velge mellom mange fine instrumenter å spille:

REKRUTTKORPS

Instrumentprøving foregår på Hamar kulturhus:

Torsdag 2. september, kl. 18.00 – 19.00.

REKRUTTKORPS

Påmelding til instrumentprøping (senest Onsdag 1. september)

Har du spørsmål, ta kontakt med musikalsk leder i HJSK:

Kristoffer Kregnes

Tlf. 984 36 374

Epost: kristoffer.kregnes@gmail.com.

open
Vi starter opp øvelser igjen torsdag 26.08.21 på Hamar kulturhus. Øvelsene blir tilpasset de smittevernreglene som gjelder til enhver tid.