Bli med

2. og 3. trinn Aspirantkorps

Vi ønsker DEG velkommen til å få være med i Janitsjarskolen.

Går du i 2. eller 3. klasse er du så heldig å få starte opp i samspill gruppe sammen med andre nybegynnere. Målet er samspill, selv om man ikke har lært seg en note.

Dere vil sammen lære dere kule låter og opptre på konserter

I tillegg får du tildelt egen spillelærer som gleder seg til å lære akkurat deg å spille fine melodier på instrumentet ditt.

I et korps er det mange instrumenter å velge i.

Men kanskje du helst vil spille trommer?

Aspirantene øver i Hamar Kulturhus torsdager i tidsrommet kl 1700-1800.

4. – 6. trinn (tilpasset opplæring)

Du kan når som helst begynne å spille et instrument, vi erfarer at barn som begynner når de er litt eldre, mestrer instrument og noter lettere. Vi tilpasser derfor opplæringen etter hvordan den enkelte elev utvikler seg.

Når du begynner hos oss får du utdelt instrument og egen spillelærer som gleder seg til å lære akkurat deg å spille fine melodier på instrumentet ditt.

Du starter med spilletimer via kulturskolen og etter hvert som du føler deg klar får du spille sammen med andre barn på din egen alder.

I et korps er det mange instrumenter å velge i Du kan velge mellom klarinett, trompet, trombone, horn, baryton og mange flere fine blåseinstrumenter.

Men kanskje du helst vil spille trommer?

Kom på instrumentprøving og finn ut hva vi har!
Driftes av Styreportalen AS